top of page
MKB.jpg

Onze diensten

Voor het MKB

Belastingadvies voor het MKB

Groeit uw bedrijf? Of verbreedt u als ondernemer uw activiteiten? Dan leidt dat tot nieuwe fiscale vragen. Als ondernemer en DGA wilt u weten welke structuur dan belastingtechnisch én juridisch de beste route is. Het gaat niet alleen om een voordelige oplossing. Een optimale en duurzame vorm is dikwijls belangrijker.

 

Bredere context

Taxpartners fiscalisten adviseert middelgrote en ook kleinere ondernemingen (van eenmanszaak tot 1 miljard euro omzet). Taxpartners fiscalisten plaatst uw feitelijke situatie in een bredere context van toepasselijke wet- en regelgeving. Met onze kennis bieden we vervolgens advies van kwalitatief hoog niveau. Wanneer nodig komen specialisten uit ons netwerk langszij.

 

Een passende oplossing

Het kan ook zijn dat u een naheffing heeft ontvangen van de Belastingdienst, een belastingcontrole krijgt of dat er iets is misgegaan bij de aangifte. U moet dan tot een oplossing komen met de Belastingdienst. Taxpartners fiscalisten weet welke stappen u moet zetten om te werken aan de ontstane problemen om te komen tot een passende oplossing voor u en alle partijen.

bottom of page